Tepecik Dostlar Ortaokulu
Dostlar Mah. Bedrettin Cömert Cad. 1420. Sok No15 Mamak ANKARA

VİZYON

Öğrencilerimizi bir üst kuruma hazırlarken; hakkı olan imkanlardan yararlanmasını, üretmesini, kendisini geliştirip mutlu olmasını engelleyecek her türlü durumu ortadan kaldırmaya yönelik önlemler alınarak, çevresiyle barışık, insanlık birikiminden ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yararlanarak, gelecekte lacağı görevlerde milletimiz, dünya ve insanlık lehinde kararlar almasına zemin oluşturacak sezgi ve sorumluluğa destek olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi; kendi gizli güçlerini, yakın ve uzak çevresini tanıyacak, lehine ve aleyhine olabilecek durumların farkında olacak biçimde bilgilendirip eğiterek, üretken, işbirliğine açık, kendini ve insanlığı mutlu edecek erdemleri kazanma çabasına sevk etmek.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün

09:00 15:35

Kömür

Okulumuz il merkezine yaklaşık 11 km, ilçe merkezinede 4km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun bulunduğu Dostlar Mahallesi kentsel dönüşüm bölgesi olup yıkım devam etmektedir.